Saturday, May 05, 2012

Tepak Sireh's Video Clip: San Francisco



Percubaan pertama saya menghasilkan klip video dari lokasi percutian. Klip video ini saya buat khas untuk rakan-rakan dan pembaca setia blog Tepak Sireh. Kalau selama ini saya hanya menulis catatan perjalanan berserta dengan foto-foto, tetapi mulai dari perjalanan di San Francisco ini, saya cuba mengambil video pula, masih menggunakan kamera DSLR Nikon saya.


12 comments:

Janggel said...

Good one! Menarik.

addyaholix said...

nice video bang rush.

Anonymous said...

waahhh..nice clip. btw..still admiring your "merindukanmu" clip photos you posted few months back. tacing laa.

fzy fuzzy said...

walla.....

Shidah @ MystoryPic said...

DSLR nikon memang BEST kan?? tapi saya punya tak boleh buat video

Rush Murad said...

Janggel - thanks! something different...selalunya snap2 pic, now ambik video pulak.. :)

Rush Murad said...

addyholic - thanks addy... *gigih tau nak ambik video sorang2 ni, guna tripod bagai...

Rush Murad said...

anonymous - thanks! lagu merindukanmu tu sgt best...tak jemu dengar...

Rush Murad said...

fzy - kaaaannnnn..... :)

Rush Murad said...

Shidah - my previous DSLR pun ada video tapi tak pernah guna...n this time i nak fully utilise my DSLR...walaupun payah nak coz travel sorang2...

NuyuL said...

nice.. suka.. creative..:))

1 thing from me... - never stop writing... sbb ur blog mmg sgt2 inpspiring... :-))

Rush Murad said...

nuyul - thanks.... insyaAllah akan lebih rajin menulis...tapi nak buat video clip ni sgt memerlukan masa...tunggu kehadiran VC lain yaaa... :)