Monday, July 07, 2008

Free Ticket To Rainforest World Music Festival 2008

Ini khas buat pembaca Tepak Sireh - as an appreciation. I'm giving away FREE tickets to the Rainforest World Music Festival 2008 in Kuching, Sarawak. Tarikh yang ada ialah 11, 12 dan 13 Julai 2008. Very limited ticket available, first come first serve basis... email me if you want the ticket, I will snail-mail to you as soon as possible. For more information on the festival, click here.

Newsflash: I have additional tickets for the RWMF 2008. Two (2) all day pass ticket on 11 July (Friday). Do contact me if you interested to have these tickets!!!!!!!!!!!!!!!

20 comments:

Nikli said...

ohh..

i wish i could get a ticket ke sana..

:(

A f f e n d i O s m a n said...

kalo ikotkan ati memang nak gi tapi tiket bulan 8 pun dah beli.

motif pegi kuching sebulan sekali! ada apa tatau?


hmmmm...komen spek putih? ya btol. kalo betul........am really touched.

Lily.Lulu. said...

bang :(
mana nak pergi last minute nih
uwaaaaaaaaaaaaaaaa
tapi nak pegi

rhymee azrie said...

Wah...

Siap ada free ticket lagi...kelasz...

lindosh said...

huwaa.. mmg teringin nak pegi dari dulu.. cam tak kesempatan gak taun neh. duit flight kena korek2 tanah dulu ehehe

Rn8 said...

i wish.... huhuhuhu.....

Ziana said...

alahai bang tepak.....
me n lily mmg plan nk pi kali nih..
but hotel fully booked :(

last yr pon xde rezeki gak
:(

MNN said...

wow!! ticket free!! count me in!! :)

Inah said...

i wish..tapi i dah kat mana masa tu :(

mOhD^.^rAz said...

wah..
beznye...
tp jauh lorh..
hik:)

zackzara said...

Jom ramai-ramai konvoi... La la la la...

ps: I like this song! Sungguh tenang je macam ada fountain la pulak tepi laptop ni... hiks!

Rush Murad said...

nikli - plan ler betul2 dgn ur frens tu semua, next year kita berkamoung di kuching ekkk..

fendi - ayooo. 08.08.08 tu... macam tak pasti lerr... tetiba macam kena pergi rumah 'mak mertua' di KT...oopssss....

lily+ziana - korang dari few months back dah citer and plan nak pi festival ni... ayoo..... last2 minit memang ler flight mahal, hotel semua tak der, kroang duduk kat Cultural Village tu jer, tak punnggg.... kat tepi Sungai Rejang... ;O

rhymee - i kan memang kelazz.... kelazzz tambahan aka kelazz tuition gituh.... kitak sik pegi kah?

lindosh - jom arrr..., next year reramai kita pi ekk.. u join si lily n ziana and nikli etc...

mnn - sudah kehabisan katanyaaaa.... kecuali ada orang last minit tak moh pi...

inah - u kat sinun dah ekk...? ciannya....

Rush Murad said...

raz - jauh berjalan, lus pandangan, sapa2 yg dah pernah pi festival ni, pasti nak datang lagik... :)

zackzara - konvoi berkereta dari Miri.... matilaaa.... 12 jam katanya baru sampai.... best ekkk lagu ni? tenang... macam ada air mengalir keluar dari motherboard nih...

Beruang Madu said...

uwaaaa...memang suka sangat festival nih... tapi sayangnya masa takdak... hmmm kalau dapat tiket free memang best... tapi bagilah kat orang lain... memang i teringin sangat

Along Abdul Karim said...

ingat lagi waktu 1st time pie Kampung Budaya tu.. welcome performance dia org betul2 buat org teruja untuk datang lagi dan lagi... kalu waktu RWMF nie nanti apa lagi.. pasti meletop!!

Suke gak background song entry kali nie.. best :) boleh zzzz jadinya ;p

MNN said...

aduhh!! dah agak dah.. aisehman takder ong!!.. takper lah takder rezeki... emmm lain kali offer lagik yer.. hehehe.. :)

rhymee azrie said...

Kelas tuition untuk subject music eik...? :)

Sik pegi lah rush... alih2 kelak sangkut kat the Spring pulak

tgk tak Monalisa hari tuh...Butik pengantin Nasha namanya Tepak Sireh...

shahril aley said...

waa mau nagis la
bang tepak ade ticket tu
huhuhu.....
nak jugak tapi dah last minute
tak leh plan ape2 pun
selamat berlibur di kuching ya

Sharon said...

Hey Rush, Im interested to have those tickets that you're offering since I've nvr been to Rainfest, yet. Hope to make it tis year. Meanwhile, hope to hear from you soon. :)

Rush Murad said...

abang bear - next year i kena announce awal2 pasal free ticket ni ekk... kena tunggu 'sponsor' dulu..

along - i dah 2 kali pi cultural village tu... memang menarik....

mnn - cepat jer ticket tu disambar... nanti if ada free gift macam ni, i advertise lagi kat TS ni ekkk

rhymee - Spring, i dah sampai... tapi still byk kedai sik bukak lagik... next year kita konvoi ekkk..

shahril - last minit dapat 'sponsor' tucket nih... huhuhuuhu...

sharon - hi! i'm sooo sorry, the tickets have been grabbed after few minutes I posted the latest newsflash...