Tuesday, February 19, 2008

Silence Is Golden!

Diam itu kadangkala lebih baik......


Sendiri itu kadangkala lebih bahagia.....
.

27 comments:

lindosh said...

ye btol btol.. hurmm

bro ada yang tak kena eh?

Beruang Madu said...

Gadoh ngan sapa nih????

Aladdin a.k.a. Gustiadipati said...

harap tabah menghadapi dugaan. pernah ketengahkan isu 'diam' dulu...refer

http://aladdin-aladdins.blogspot.com/2008/01/hikmah-berdiam-diri.html

Take care (",)

athena-stars said...

hmmm...true...sometimes opening your mouth is like opening a death-trap of poison...at the wrong 'mouth'!

Pnut said...

weiii apsal ni???
cool man...
rileks...
ko buat master kan skrng?
kelas..jumpa nieza la ek...
geder-geder korang ek...
terkenangkan kisah silam

Shopaholic Mama said...

for me, when feeling down, ber-shoppinglah yg paling baik & bahagia....

Anonymous said...

lorr..kenaper nie??mcm ada yg x btol jer??marah erkk??

A f f e n d i O s m a n said...

laaaaaa

awat pulak dah ni?
pasai yang hari tu yang kat pavilion yang takmau angkat fon tu ka?

Nikli said...

smlm jabatan kaji cuaca takde plak sebut Miri akan dilanda Topan..!!

sori sori...ampun...!!
eh bang, dah cool blom...jgn marah2.. xbest aarr cam nih...sape yg kurang ajaq tuh...meh kita gi pukul...

xbalik johor pun last trip...singgah kl je..

dah lama u xupdate stories... will be waiting babe... senyum..!! orait...cool cool...jgn cepat marah, nanti lekas tua...

p/s: sape laa yg hampess ituh..

Lily.Lulu. said...

sape yang buat bang tepak sakit hati nih ??

sape yang kurang ajar itu ??



jangan la berduka lara yer
kami semua tetap ada di sini


take care ye bang
:)


*big hug*

dirtypap said...

bila dah mula sambung belajar ni mesti busy kan? takpa la. yang penting jangan tinggal terus bloggin cam aku. hehe.

Luaq Ezplanade said...

Salam...Silence is Golden? ingatkan Time is Golden...mungkin boleh digunapakai jugak...kenapa nie? apa2 yang tak kena ke? ...i doakan apa jua masalah yang kita hadapi mungkin ada jalan penyelesaian nya....Insyallah~!

Anonymous said...

Salam...

Apa pun yg berlaku hadapilah dengan tabah.

Pada Nya kita berserah, insya Allah.

cekmat said...

laaaa...apsal lak ni, hangen satu badan coollll beb.

shahril aley said...

relax bang. jgn marah2 takut bp naik plak terus masuk hospital....

dah beli tiket airasia jalan2 makan angin tahun ni?

CaTwOmEnS said...

Alamak tersirat benar ayat ni, memang
speechless dah...

Muqreez said...

But ada kalanya...

"Silence is a crime"

Anonymous said...

Salam...

Semoga tabah hadapi apa jua dugaan yg mendatang, insya Allah.

Pada Nya jua kita berserah, insya Allah.

Nadh said...

Now thats when ignorance is bliss!

Hurmm...

YDPR said...

Rashidi..Ni orang Kulai. Form 6 sama2 kat SSI tapi 2 bulan jerk!dah tuh g setiawangsa sama2..sama2 beli karpet dan perabot!
Tenangkan hati ! Banyakkan sabar!...selalunyer ko tak penah diam.!

ZEYN said...

Abg Rush,

i understand. :)

muin said...

Hidup mesti diteruskan..Cheer up,:p

Baba_khayr said...

"Barangsiapa yang beriman dengan Allah dan Rasul-Nya, hendaklah dia berbicara yang baik2 sahaja ataupun dia DIAM"
-al Hadis.

... mungkin itu tujuan bro. rush!

aNgRiAni said...

ermmm...mcm ada something happen jer ni...rush...oooo...rush...

Rush Murad said...

Salam to all.... thanks for your support and kind words etc.... I'm baccckkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!1
Well, life must goes on... ada ups and downs, ada hiccups, ada itu, ada ini, ada di situ, ada di sana.... I'm just as normal as you guys out there...
was away for 10 days... tak der feeling nak update blog etc... will do that after the entry yg cipotet kat atas ni...
antena-star - i tak leh masuk ur blog, kena invite kah?
cekmat - welcome, I've read ur message kat dalam site 'iteww'..:)
catwomen - tq for visiting this blog
nadh - lama menghilang?
ydpr - yes Encik Yazid dari Kulai, I've been looking for u bertahun2, balik dari UK terus senyap... email me ur hp humber.

To all, thanks again.... nanti kalau i buat kenduri, i jemput semua ek?

Anonymous said...

salam...abg, din ni...kite jumpe kat kl...kalau abg ingat la...nape ni? tapi rasanye dah ok kot ari ni kan? ok, good luck in your life...
kehidupan itu ada pahit dan manis..
kadang2 yang pahit itu boleh jadi manis...
apabila kita kehilangan org yang disayangi...akan ada org lain yang lebih baik yang akan menyayangi kita....itu lumrah hidup dan janji Tuhan...

dane me said...

salam..din ni, kite jumpe kat kl... nape citer psl kesunyian ni... no komen...sbb kalau sy komen pjg berjela...hehehhehe...always remember me...k :)