Wednesday, August 15, 2007

Happy XXth Birthday to Aned!

Birthday Aned

Pic from left clockwise: I had this Nachos ala-Mexicana, a delicious and mouth watering Tortilla chips serves with minced meat and top-up with melted cheese. Guacamole (an avocado-based relish or dip from the age of the Aztecs) dip and sour cream compliment the taste and texture of this Nachos. The birthday guy, Ali @ fondly known as Aned looking at the cake, it was a surprise party for him. The Vanilla Ice Cream cake, the light and less-creamy taste of Vanilla and cream cheese blended with the sweetness of Chocolate sauce topping - it's a heaven!. Zoul is having the Grilled Chicken sandwich, not the traditional type of sandwiches with white bread, this time it's a homemade thick French bread. The fillings other than grilled chicken pieces with Thai's spices, are chicken ham, fresh lettuce, onion and green tomatoes. It come together with a stack of french fries and a bowl of chill coleslaw.
Semalam pulang dari kerja, kami berlima (Aned, Zoul, Khairul dan Aizul), pergi makan-makan di Siamese Secret Restaurant. Memang sengaja bercadang ke sana untuk meraikan harijadi Aned yang ke XX. Kepada Aned, selamat menyambut harilahir ke XX, semoga apa yang dicitakan dan diharapkan, InsyaAllah akan dimakbulkan olehNya. Great to know you and have you as my friend.

13 comments:

shahril aley said...

hepi belated besday to Ali@Aned.....

Rush Murad said...

shahril - Aned will read this, and sure he will say thanks to u.... kan Aned?

Red Mummy said...

td aku anto komen dia kuor page cannot be displayed, hanj tollah!!

so sbb aku ngah bgg, ko birthday boy @ aned pi amik adiah kat umah abang tepak nih, segala mak nenek kaler merah, ko amik jer. all on me.


bang tepak..pulang dulu ye.

Rush Murad said...

redmom - amboiii... apa kaler merah kat rumah aku tu? quilt cover lusuh tu adalah... hambek lerrrr kalau naaakkkk... kita dah beli yg baru, bukan kaler merah... turquoise kaler katanya... cepatnya nak balek???? aku pun nak balek jugak lerr...

A f f e n d i O s m a n said...

huhu....sedapnye makanan ittewwww
pingin lak rasenye!

che sayda said...

kalau macam ni dpt food for birthday, nk birthday hari2 la. ;p

Rush Murad said...

fendi - kat kl lagik banyak makanan yg sedap2.... banyak pilihan... tapi, u kan terrer masak... ek?

sayda - hari2 nak makan macam nih?? urghhhh.... makin gumuks n buncits ler nampaknya.... u student kat sana, sure makan kena catu kan? atau....

A f f e n d i O s m a n said...

bang shidi..

masak2 tu insya allah la okeh tapi asek makan sendrik punye je....nak gak makan orang len masak lak....

tyah said...

Happy Besday Ali@Aned. A year older a year wiser.Mun kamek jumpa geng kitak orang meranto jgn lupak senyum:)

~wan hidayat~ said...

1st...heppy bufday kat kawan u tuh,menarik tempat tuh...kat mana ek...siamese tu kat dalam bandar Miri ek???

2nd: klu biasanya u tag gua, kali ni gua nak tag u pulok, check my blog!!!

Anonymous said...

rush...i baru bukak blog u hari ni...wah...tak sangka plak cerita bday aku keluar dalam blog u nih...hehehe...tq rush...muah2x (pipi kanan n kiri...hehehe)

shahril aley...tq..

red mummy...bang tepak tak nak bagi ler...

tyah...tq...kelak kmk ter"gisin2" mun kta berjumpa k...hehehe

wan...mak aseh...

(r-ned)

Rush Murad said...

aned - bila kau nak buat blog? buat ler blog, leh story-mory...Carol dah ada, Wan dah ada, dedeq pun dah ada tapi blog dia hidup segan mati tak mau... :)

Anonymous said...

rush...blog i "in the making" ler...nanti lah i bagitau kalu dah 100% ready...

(r-ned)