Friday, May 11, 2007

Mama.....Selamat Hari Ibu....

Mak & Sarah
Mama.....
Biarlah ucapan dan doa itu bergema di dalam solatku
Semoga lebih afdhal menuju Al-Malik Yang Maha Mendengar
Lagi Maha Mengasihani.......

9 comments:

A f f e n d i O s m a n said...

tudiaaa

gelang nalla punya!
mak cek pun gelang nalla macam tu...
huhuhu...

rhoni said...

salamat hari ibu untuk para ibu.....kalau di indonesia hari ibu 22 dec siih...

Sastri said...

Selamat Hari Ibu utk mama Rush... :D

blackpurple said...

Selamat Hari Ibu buat ibu kau, semua ibu-ibu dan bakal-bakal ibu :)

Anonymous said...

Hi Rush.... baby yang your mama hold tu anak Linda ke? Siapa nama baby? i dah lama tak jumpa your mother, Datin Masinah nampak ceria timang cucu. kim salam kat dia and Linda sekali...

Meera

Rush Murad said...

fendi @ En. Tariq - my mom sebenarnya tak suka nak pakai barang kemas segala, rimas katanya.. tu pun kena paksa pakai...hiksss... raya ler katakan..

rhon - thanks for ur wishes... kenapa pulak hari ibu di indo tanggal 22 Dec ek? bukan ker Mother's Day ni universal... second week of May... ermmmm

Sastri - thanks! same wishes goes to ur Mom also... wahh... u siap beli handbag Fendi to ur mom ek?

blackie - terima kasih.. sedih ler baca entry kau pasal ibu yg tak diambil lewa dek anak2 depa... apalah nasib Wak Nah tu ek?

Meera - yes tu anak Linda, my 2nd niece... nama dia Sarah (ntah apa nama panjang dia). My mom sihat2 jer macam biasa.... InsyaAllah hujung bulan ni i balik Johor, i sampaikan salam..... anyway, ni Meera mana ek? Meera Nawab Khan ker?

A f f e n d i O s m a n said...

bang shidi...
jangan ler panggil nama formal tuuuuu....isk! even it is my name tapi tersangat la formal lagi skema
*matila pengawas sekolah....

Rush Murad said...

fendi - macam best pulak guna nama tariq tu, macam lebih macho.... boleyyy??? hiksss.... yer lah, panggil u adi jer laaa...

blackpurple said...

Rush, yang lebih sedih itu Wak Nah itu juga makcik aku, dan anak-anaknya itu sepupu aku !