Friday, February 24, 2006

Sunny Day At Brighton Beach

Saturday At Brighton Beach


It was a very bright and hot sunny day at the Brighton Beach when my department organising the "Family Day & Dinner" on last Saturday. There were few outdoor games (also few, few, few people turned-up) at the beach front and then followed by "Valentine's Day Dinner" at the ParkCity Everly Hotel's pavillion. My team managed to win one of the game which called "The Prettiest Mummy" where one of us has to be wrapped with the toilet paper and then creatively decorate the 'Mummy'.

They serves Chinese 8 course meal that evening which started with delicious mouth watering cold dish, then followed by Sea Cucumber Soup (this is my first time tasting that kind of soup, not bad at all). The rest of the dishes are not as good as at Grand Straits Garden Restaurant in JB. As the theme for the evening suggests 'Valentine', so most of the people wearing red, white, pink and black. I'm wearing black Elle Homme Bush Jacket paired with Levi's Lush 503 jeans and a pair of Salvatore Ferragamo's high cut brown leather shoes. Underneath the jacket I'm wearing a white cotton undershirt from Calvin Klein and pasted with red heart shaped reflectonic paper on my chest and at the back (it reminds me of Ramlah Ram's Kau Kunci Cintaku Dalam Hatimu famous dress created by Mama Juwie!!!!)

Right after the dinner, a bunch of us (including Distancerunning Kwokie) headed for live music at the 'Lush Pub', JW Marriot Hotel & Spa, just 2 block away from the Pavillion. The 3 piece string band mesmerising us with good and invirogating musics. They even sang a Birthday Song to one of our friend, Miss Cha \(^o^)/ who celebrating her 25th birthday on the same day.The atmosphere was so relaxing and have the 'international' flair due to packed with Westenern expatriates. Fantastic Saturday night!

Friday, February 10, 2006

Potong Jambul Sarah Natasya.....

My creation

Seronok sungguh dapat balik kampung last week, dah tu memacam aktiviti, sampai ada yang tak tertunai - Mira & Geng, I'm so sorry, next time ek?. Touch down kat airport Senai dah kul 4pm, but from airport pi rumah cuma 10 minit jer. Sesampai terus pi dapur, terkam masakan mak (of course la aku salam tangan mak dulu), awal-awal lagi aku dah order suruh masak asam pedas ikan sembilang atau gulai nangka dengan tulang. Aku paksa Anita buatkan sambal belacan, guna belacan 'Balik Pulau' plak tu, mereka semua balik Penang beberapa hari lepas. Lepas makan baru ada mood nak sembang pasal tempat kerja baru, pasal Miri etc. Malam ni dah ada janji nak belanja makan member-member kamceng, sengaja aku pilih Restoran Carabao sebab foods kat situ authentic Thai and the Tomyam... perghhh... powerrrrr! Best dapat jumpa mereka ni semua, banyak sangat cerita nak berkongsi. Thanks Jepun, Kelvin, Kak Qintan, Aidil, Airry, Kak Tex and Rhoni. rasa macam tak nak berenggang dengan mereka ni although dah midnite.

Second day plak pepagi dah keluar pi settlekan pasal nak bawa kete ke Miri. Sempat singgah "Tebrau City", its sooooo huge and impressive indeed! Ni lah shopping mall paling 'branded' kat JB, semua brand ada, tak perlu nak pi KL atau seberang ke Singapore kalau setakat nak cari Calvin Klein, MNG, Levi's, British India, Guess, Boby Brown dan ntah apa-apa lagi. Paling best banyak restoran dan aku singgah kat The Chicken Rice Shop, delicious Pie Tee. Malam tu plak undangan dinner at Hi Tien Lo, from YAM Tunku 'S' and our 'close friends', only four of us. So many stories to tell and jokes to crack. We headed for Polo Club afterward and apalagi, menari dan bergoyang ler dengar live band. Again balik rumah kul 3 pagi!

Hari ni semakin busy, sebab malam ada kenduri doa selamat dan majlis potong jambul anak sedara aku, Sarah Natasya. Well as usual, I will be the master Chef, but hari ni aku cuma nak observe jer, but tetiba depa pi beli and sembelih sekor kambing biri-biri, tetiba plak nak buat aqiqah. So, kena lah juga aku masak kambing tu, masak ala-Arab la apa lagi. So many people came, tak sangka plak, I think around 70. Nasib baik makanan cukup. Majlis selesai hampir tengah malam, punyalah penat, sampai tak larat nak bukak mata dan esoknya dah fly balik Miri.

Bekenu Beach Picnic

Bekenu Beach, Miri