Friday, August 04, 2006

Agenda August Aku

Agenda August Aku Calendar

De nouveau, j'écris dans le français. J'ai vraiment voulu écrire quelque chose dans mon blog, mais je ne sais pas qu'écrire, quelqu'un peut-il m'aider ? Écrivons de mon ordre du jour pour le mois d'août comme je crois que je vais être extrêmement occupé...... Mon ordre du jour d'août (Agenda August Aku):
1. Aku ada conference 3 hari kat Marriot Spa & Resort Hotel. Sepanjang conference tu sudah tentu sibuk dengan bermacam program yang diatur. Yang pasti, sehari 5 kali makan. Larat ke?
2. 4 hari kat Kota Kinabalu, sepatutnya pergi berdua dengan kawan, tetapi last minit dia beritahu yang dia kena attend training kat Singapore. Makanya aku berseorangan kat KK nanti selama 4 hari! Plan nak diving dan lepak2 kat pulau, atau perlu ke aku cancel trip kali ni? aku belum buat keputusan... tengoklah nanti... macam tak best jer pi sorang2.
3. Kena arrange untuk buat program untuk department, ala-ala outing sebab we all achieved so many accomplishments throughout this year. So, ada lunch kat Boat Club dan aku kena buat games, maybe nak buat Mini Treasure Hunt. Bangga juga sebab team aku banyak contribute to the department success, dapat promotion ke? dapat naik gaji? dapat duit saku USD$250? aku bekerja dengan satu nawaitu......."kerana Allah ta'ala".
4. Selection untuk bowling player, aku nak masuk jugak walaupun main macam cikai, sebab tournament tu nanti buat kat KL, so dapat ler jenjalan. Terpilih ke aku nanti? Peluang 50-50, kita tunggu dan lihat minggu depan ek....
5. Next week dah mula latihan berkawad.... berkawad??? nak masuk askar ke? tak ler, sebab aku volunteer untuk wakil syarikat for Merdeka Day Parade, peringkat nasional akan diadakan di Kuching, Sarawak. Makanya aku pun akan berada di Kuching selama seminggu. Jangan lupa tengok aku live kat tv, aku nak lambai2 'ratu' sambil jerit2 "I love you mom!".... Dah kibar Jalur Gemilang??????

3 comments:

Leen Ash Burn said...

Hey Rush, leaped from Shopper Mom and read your hantu story. Scary stuff, siut. BTW, from JB? Sama la kita man!

Han said...

the uncircled dates, boleh lah digunakan untuk mencari bini gitu...

Rush Murad said...

leen as burn - macam 'frog' plak ek, leapping segala :-). orang Jb gak ker??? will visit ur blog sat naaa..

han - cari bini.... ingatkan senang, susah jugak rupanya. ntah macam mana ler bapak aku cari mak aku dulu ek... adakah sesusah aku nih?