Sunday, July 23, 2006

Sahabat....semoga cepat sembuh!


mahathir
Originally uploaded by
rushmurad.

This is going to be my first time blogging from home and from my new laptop. The TM people installed the phone line somewhere last week after I registered almost 12 weeks ago. I purchased the TMNet Internet start-up pack last Thursday, and I found it so convenient, why did I said that? I was fuelling my tank at Shell station in Lutong, while waiting for the girl at the counter to swipe my Bonuslink card, I saw this notice on the entrance glass door on e-pay and its services. Went inside, asking for the start-up pack which cost me only RM30, and received one small piece receipt with numbers and ID, and wallaaaaa......... I'm online from home! How convenient it is nowadays to be globalised and connected to the rest of the world. Thanks to the brilliant vision of Tun Dr. Mahathir Mohamed.

Anita called me informing that our small brother Kiki is going to continue his study in one of government higher learning institution in Selangor. I'm happy for him and hope he likes the offered course (I'm not so sure if he knows what the course is all about altogether). Along wish you all the best of luck! Kak Pah the Sarong Party Girl is here, so we went to Cherrie Berries on Friday night. It has been an ages since I enjoyed myself with the live music in CB, and now they even had a new singer, kinda cute though. Rollie duduk macam batu tak nak dance, and I have been pulled continuously by another agile lady singer to dance with her especially after Rollie answered the lady question "taaakkk... dia bukan boyfriend I, he is my brother laaaa...", whilst Kak Pah control ayu with her Jessica Parker Sex In The City's killer dress, dance when the song is "Ini barulah lagu akak, jom joget!" Susah nak melayan perempuan-perempuan ni.....

Prior to that evening Rhoni, my dearest friend from Batam texting me "Abang, I'm in hospital now, just had a small surgery on my shoulder...". I was stunned and shocked...I almost cried (knowing myself.... not an easy person to cry!). Tulang bahu sedikit patah, luka-luka kecil dan sudah pasti sakit di sana-sini. Harap-harap tabah hadapi ujian Allah sekecil ini, ada hikmahnya tu, percayalah. Nasib baik mak dan adik perempuannya yang dari Padang sedang berkunjung ke Batam, ada yang menjaga. Semoga cepat sembuh wahai sahabat.... Hadis Abdullah bin Mas'ud r.a katanya: Aku menemui Rasulullah s.a.w ketika baginda dalam keadaan tidak sihat. Aku menggosok baginda dengan tanganku. Aku katakan kepada baginda: Wahai Rasulullah! Sesungguhnya engkau benar-benar tidak sihat. Rasulullah s.a.w bersabda: Memanglah, apa yang aku alami sekarang ini adalah sama seperti yang di alami oleh dua orang di antara kamu. Aku berkata: Kalau begitu engkau beroleh dua pahala sekaligus. Rasulullah s.a.w bersabda: Benar. Kemudian Rasulullah s.a.w bersabda lagi: Setiap orang muslim yang ditimpa musibah atau sakit dan sebagainya, maka Allah akan mengampunkan kesalahan-kesalahan dari sakitnya, sebagaimana daun yang gugur dari pokoknya Hadis Sahih Muslim.

5 comments:

perjalanan hidup said...

dah lama tak pegi batam. dah 10 taun kot. ingat lagi masa shopping kat matahari dengan parents. ado lagi ke feri dari jb ke batam?

Rush Murad said...

feri ke batam semakin canggih, makin kerap. selain dari stulang laut, dari pasir gudang pun ada. shopping kat matahari, emmm... murah sesangat dan cantik2 barang kat situ kan? la ni batam makin maju, dah ada shopping mall yang besar, terminal jetty pun dah baru. teringin la plak nak pi batam ni, bila last pi ek? 12 Jun 2005.

bitiqe said...

Uda Rhony kenapa bang? accident yah? Duh di surgery segala, pasti parah tuh...

Rush Murad said...

julia - yes, rhoni kecelakaan on the way to the office, luckily there are people around to help send him to hospital. kasian deh anak itu.... sob*sob*sob*.... sms aja ama rhoni +628127035285. baru keluar hospital semalam, lagi istirahat di rumah.

Guitar Master said...

I wish I could blog as good as you, but what I can do is give you a nice Guitar Lesson!