Monday, June 06, 2005

Europe Tour 1995


51030005
Originally uploaded by rushmurad.

Catatan Perjalanan

Aku sengaja letak pic lama nih. Masa ni aku stranded kat sempadan Belgium - Switzerland. Umur baru masuk 24 time tu, tapi dah travel Europe sorang2. Kira aku nervous la jugak, immigration officer tu tanya memacam. Nasib baik ler aku ni gifted, pandai kelentong. Terlepas lah aku masuk wilayah Swiss. Sempat posing lagik nih, yer la...tunggu the next bas lalu situ berjam2, naik berjanggut. Agaknya aku memang dilahirkan cekal hati, terang hati dan selalu berhati2.....

Tapi lagi kesian cerita member aku nih, pi Europe dengan hubby dia, dari KL pi Amsterdam (sampai Schipol airport jer), then depa fly pi Cork kat Ireland, kena tahan immigration kat sana, deport balik Malaysia, tak sempat nak jalan2 kat sana. Trajis....Cik Bee mungkin kenal dengan pasangan tuuu.....walaupunnn.....

No comments: