Sunday, June 05, 2005

Dizzy Lazzy Sunday

It was real fun last night. We had an "Arabian Night" party at Chismosa. Firstly aku pi sana pakai macam biasa, but then when Zahrah (the owner) nampak aku sempoi, dia terus offer gamesh Dubai hubby dia kat aku, very...very nice! Melethop! Im going to upload the photo tomorrow. Makanan semua sedap2 belaka, Arab foods. Lepas most of the guests balik, we all pulak sambung buat Belly Dancing....happening...dengan muzik disco Arab dan lagu2 dari Turki. After that we all sambung kat Restoran Singgah Selalu, malam2 buta aku makan Thai Chilli Crab!...hehehehe..
So, today aku bangkit tido lewat, selewat2nya. But early in the morning, Midi call from Tanjung Pinang, simpati la kat dia. selang 5 minit, si Yoh from Bangkok call plak, tanya aku bila nak pi Bangkok, so dia kena tunggu until end of August baru aku free sikit.
Pi ambik pic yg aku developed....emmm...ok laaaa....try to upload pic thru CD, tak leh la plak...leceh betul. Esok jer aku buat kat opis. Again, hari ni aku pi Starbucks....makin besar cawan aku. And again, aku menatap pc sambung dan update blog aku ni...dah jadi macam routine plak.

No comments: