Thursday, June 02, 2005

Apa Mood Hari Ni?

Seronok pi makan durian dgn Jas semalam, banyak perkara dok cerita, maklumlah, dah lama rasanya tak jumpa. for sure cerita dia pi Bangkok dan cerita aku pi Australia.
Still some sort of boring kat opis hari ni, but banyak kerja dah settled. Kira happy la jugak assignment dah siap, alhamdulillah!
Puas la aku nak figure out macam mana nak upload pics kat dalam nih, hopefully menjadi la juga, penat, dah memacam aku buat..........emmmmmmmmmm...tak der sesapa nak tolong ker? Sambung buat kerja laaa........

No comments: